Dom za stara lica MedMaris je potpuno nov objekat namenski sagrađen po najmodernijim standardima smeštaja starih osoba. Organizovan je na 3 etaže, na kojima se nalazi 6 stanova i 6 apartmana i može da primi 30 korisnika.

Prve dve etaže su namenjene nezavisnim i polupokretnim korisnicima, dok je na poslednjoj etaži smešten stacionar predviđen za boravak 10 korisnika koji zahtevaju posebnu negu i medicinsku pomoć.

Svaki korisnik je smešten u jednokrevetnoj ili dvokrevetnoj sobi sa kupatilom i kuhinjom predviđenom za individualno korišćenje ukoliko postoji potreba za samostalnom pripremom obroka. Sobe su opremljene savremenim praktičnim nameštajem namenski dizajniranim za potrebe starih lica. Svi apartmani i stanovi raspolažu TV setom i garniturom za sedenje.

Zajedničke prostorije – dnevni boravak, trpezarija, prostor za radnu terapiju i fizioterapiju smeštene su na prvoj etaži, kao i namenski isplanirane prostorije za uslužne delatnosti frizera, kozmetičara, pedikira. Objekat ima hidraulični lift, a svaka soba pristup invalidskim kolicima i aparatima sa kiseonikom.

Objedinjenost stacionara sa stambenim delom objekta i zajedničkim prostorijama omogućava korisnicima da uz nabolji mogući medicinski tretman budu u kontaktu sa ostalim članovima zajednice i ostanu u poznatom okruženju u kome dobijaju punu pažnju.